torsdag 17 januari 2008

Såg slutet på en film jag har sett flera gånger - den är så bra, gullig och rolig - "Tro, hopp och kärlek" med Ben Stiller, Edward Norton och Jenna Elfman. En rabbi och en katolsk präst - polare - sliter i samma kvinna och tillika barndomsvän. Här finns flera guldkorn att garva åt. Jättemysig film!

Spelade in en annan häromdagen som jag tittar på i omgångar när morgonTV tjatar om Kenya. "Hitch". Mysiga Will Smith spelar en dejting-konsult, hans egna vedermödor och sina kunders. Rolig, dråplig och amerikansk. Tittar, skrattar och tänker: är det så att gå på dejt? Förmodligen. Arbetsintervju fast man skall låtsas som att man cool och avslappnad. Usch.

Befria oss från taskiga programledare: Belinda Olsson (eget program - hur är det möjligt?), Carolina Gylling (eget program - hur är DET möjligt?? - hon gapar som faan) och Kenny Bräck (allt om sport går fetbort - han mååååste vara dålig).

José Gonzalez nya skiva - fem plus i min butik.
Men Amanda Jensens singel "Do you love me" - jag döööööööööör så jävla urdåligt!
http://www.youtube.com/watch?v=qjPGxGaeah4

Såg en film härom veckan (redan sett, gillar den) "Rockstar" med Mark Wahlberg och Jennifer Aniston. Ur den filmen kommer bland annat den här låten "We all die young" som är right up my alley. Det är som att suga i sig Vicks blå eller drakflyga som är en grej jag önskade att jag vågade göra! Texten är inte så bra. Skulle nästan vilja skriva om den fast behålla titeln.
http://www.youtube.com/watch?v=Kytej72YH20
Det finns en viss likhet med Pat Benatars "One love" som jag önskade var lite mer rockig och smutsig i sin producering men 1988 då lät det lite annars. Men den är lik rockstar-låten.
Lyssna och jämför. Vicks blå även här. "One love" hade jag inspelat på en blandband som jag lyssnade på varje gång vi satte oss på en långfärdsbuss i Indien. Oj vilka minnen den väcker... farligt.
http://www.youtube.com/watch?v=Ugvmh9OG9ZE

Inga kommentarer: