onsdag 14 november 2007

Photoshopdag. Maria är på jobbet vilket innebär Claudios kontor. Hon håller på att skriva reportaget om abortlagen i Uruguay. Hon var hemma nyss på lunch och berättade om Claudios batiktavlor på jobbet som måste bort! Vi skrattade gott.
Hör med fasa om Rödluvan som har spårat ut helt i Östertälje. De kommer aldrig vilja ha med henne att göra och vem ska trösta knytet? Stänga sovrumsdörren är en idé enligt Maria. Men vad gör man när det enda man vill göra är att mysa med en katt i sängen? Anya är märkt för livet. Rödluvan tog visst sats och sprang över hennes ansikte och lämnade hm... visst spår efter sig.
De tror säkert att jag ljuger när jag säger att hon är världsbästgossigast. Men det är väl en omställning för henne - var är matte? - och bli lämnad ensam långa timmar. Men det är så det är.
1. Lek med henne innan läggdags.
2. Ge henne tonfisk om/när hon krånglar.
3. Tvångsgossa.
4. Stäng dörren till sovrummet i några nätter.

Jag vill bara hem när jag läser om hennes eskapader. Längtar efter henne när jag tänker på det annars går det ganska bra - för mig i alla fall.
Läser på Aftonbladet om snökaos hemma. Här är det med Arg. mått mätt, kallt för årstiden.
Men som sagt jag har suttit inne idag och fixat med jobb. Ska snart koka kaffe (apgott) och ge mig ut sen. För att ta sig ut från Fort Knox behöver man tre nycklar. Annars kommer man inte ens ut. Säkerhet, säkerhet.
Egentligen är jag lite rastlös redan nu - jag kanske ska vänta med kaffe tills sen...

Inga kommentarer: