lördag 17 november 2007

Goth & gravar

Vi gick till marockansk restaurang igår - vi plus Gary. Vi satt på golvet i rätt obekväma sittställningar och åt jättegod, lite posh variant av marockansk mat, här i Palermo.
Kvällstid är det extra mysigt att vandra runt. Folk sitter ute, det är liv och rörelse, mysig belysning.
Sen gick vi till en bar. Det är billigt för oss men dyrt för argentinare. Det är inte vem som helst som har råd och det är svårt att förstå, ta in det i huvudet. Man fattar men ändå inte.
Shoppade igår. En gammal tavelaffär - skitballa ramar. Jag har nämligen en idé som jag ska verkställa.
Nu på morgonen tog vi då äntligen taxi till Recoleta för fotografering. Med endast fyra timmars sömn (jag pallar trycket men Claudio var riktigt oroad...)
Vi stövlade in på området vid åtta tiden (steg upp sju) där var nästan inga människor, katterna hade precis vaknat och städarna höll på spola av promenadstråken.
Hela tiden var jag smårädd att nån skulle ha åsikter om att vi hädade eller nåt men ingen utom en sködpadsfärgad honkatt störde oss. Maria blev skiträdd för henne. Hon såg skräckinjagande ut som just sköldpadsfärgade katter kan göra. Typ besatt.
Maria trodde mig inte.
Min kompis från häromdagen mjauade glatt och sprang fram för att hälsa.
Maria tycker att jag är new ageig.
Jaja.
Värmen var tryckande och vi sprang runt igångarna i jakt på den perfekta. Precis när vi var klara började turister droppa in och när vi senare åt en välbehövlig och välförtjänt frukost kom regnet, en störtskur. Kanske var det åska i luften.
Nu sover husets folk (bizarra tider) jag går ut i Palermo och shoppar istället.
Over and out.

Inga kommentarer: