måndag 4 maj 2009

Vinden - och allt nedanför

...när jag ändå var igång slängde jag mig ut i spåret. Det är skönt, det är som lättare nu mentalt. Inget motstånd att gå ut. Kan det vara vädret också? Fast i dag var det skitväder.

Sen blev det vinden.
Slängde en del. Så rullade jag ut mitt handsydda/målade banér och kände... nä. Det kan jag bara inte kasta! Hämtade Mona som sa "det där tar väl ingen plats!". Så jag rullade ihop nostalgin och ställde den i hörnet igen. Går under rubriken "Rekvisita".
Hittade två tomma, betydligt bättre förråd än de jag har nu. Så jag skrev en lapp till expeditionen med förfrågan om ett byte. Det kasnke blir till det bättre. Jag hatar att ha fel...

Skaldemans bantarbiff och sås. Urgott! Ska steka nya att frysa in ikväll.
Händerna är fortfarande "otorra". Äntligen!

Hämtade ketostixen på Tempo. Runt dessa råder en massa förhållningsregler: mörkt, svalt, igenslutande burk, inte efter utgånget datum, avläs stickan EXAKT EFTER 15 SEKUNDER!!!! annars dör du, typ.
Måste ringa Annika och fråga hur vi ska lösa det hela. Med burken alltså. Hur ofta ska man göra det här? Kan man undra.
Spännande dag imorgon när jag ska gorma med urin och stickor.

Älgade vidare till Claes Ohlsson. Köpte en hemlig sak och kollade efter soda stream. Dyr. Finns betydligt billigare på Rusta men var köper man patronerna? Måste kolla. Så mycket att kolla hela tiden.
En soda stream i nån annans hem är ingen pix men hemma hos mig dominerar den hela hushullet. Måste hitta en vettig plats att ha den på. Inte för undanskuffad. Då använder jag den aldrig.

Genade över Sergelplattan. En kvinna, en mikrofon och falsksång. "Jag blir så glad när jag ser dig" på olika språk. Jag ville slå henne. Åkte hem och dog på sängen. Det är ett spöke som skriver det här.
Trodde i min enfald att jag skulle hinna med att köpa träningskortet på F & S. Men det gör jag på torsdag efter alla fotojobb. Det är nog säkrast så.

Och emellan alla praktiska hållplatser har jag hunnit göra en hel del kontrosrelaterade arbetsuppgifter runt fotojobben. En del kanske tror att jag är helt ledig mellan fotouppdrag och personlig assistans. Det tror jag själv också men det är en grov missuppfattning. Däremot basar jag till stor del över min egen tid, vilket kan vara nog så svårt ibland.

Nu väntar domestic stuff. Och klockan är redan halv åtta. HJÄLP!

Inga kommentarer: