måndag 25 maj 2009

25 maj Varmt som på sommarn

Får ett utskick från en samarbetspartner, där de launchar sin nya hemsida. Där kan jag läsa att vårt samarbete är över. In not so many words. Man har helt sonika plockat bort den arbetsuppgift jag skulle basa för. Det är så här jag får veta det! Det är tur att vi är överens om avslutat samarbete, sicken tur annars hade man ju blivit lite upprörd över det sätt man får information levererat.
Jag utgår från att det borde vara arbetsgivaren som ska informera den anställde när dennes tjänster inte längre är önskvärda. Snacka om att rinna ut i sanden!
Och ja, jag har heller inte hört av mig. Mest för att se hur de skulle hantera det hela.
Med tystnad och ny hemsida och nytt upplägg och jag är FRI! Tjoho! Lycka & välgång önskar jag er!

Idag har det varit en fantastisk dag på alla sätt. Jag gick till styrketräningslokalen och ökade nån vikt. Bara en sån sak. Väl hemma fikade jag med Åse på innergården. Drog en repa på stan och köpte nya, fräscha cykel- och träningsbyxor i glansigt material. Tre par. Ooops!
Bokade resor och hamnade i katttrubbel. Vi reder ut det imorgon.

Tog min entimmes i Bellevueparken senare på kvällen. Alla var ute och motionerade. Ljuset var så härligt, som kvällssolen mitt i sommern i Vittjärv. Jag blev nostalgisk och i lurarna spelades låtar som jag brukade promenera till sommarn 2006, "upp mot Olle, in mot träsket". I luften virvlade pollen och det var så vackert och jag tänkte det här är Stockholm och det är bara maj. Jag vill egentligen ännu längre söderut men det här får duga och aldrig mer kylan och mörkret däruppe.
På det sättet känner jag mig fri och utan längtan.
Bara framåt är det som gäller just nu! Vad annars ska man göra?

Och gläds med mig: vindhelvetet ÄR ÖVER!

Inga kommentarer: