lördag 18 augusti 2007

Vardagen består av små löjliga beslut.

Efter mycket om och men har jag nu valt att inte välja - om ni hajjar. Jag skiter i det vackra svarta, som är svårläst men lyfter fram bilder fint. Vad är blogg om inte text? och bild... kan inte undvik 'at!
Har gjort några små ändringar, förhoppningsvis till det bättre. Det som gör att jag gillar den här mallen är att det är lätt tack vare tonplattorna att hitta. Går fort, fort.

Har avbokat kvällens filmvisning i Tantolunden. Vill gärna se "Den skyddande himlen" igen men jag IDS inte på bästa förslöade manér.
Man tittar på Rödluvan och man blir ju inte pigg precis. Sover, sover... gärna där jag är.

Jättetvätten Orvar skall vikas och läggas in i redan proppfulla garderober. Blä! Aptråkigt.
Rosévin ligger på kylning.
Linns loggo är korrigerad för femtielftegången och min hemsida är uppdaterad på några fel. Skade var vänlig nog att informera mig om de tekniska fadäserna - för ett halvår sedan! Nu är även Gribolainen-bloggen länkad där.
Kan jag få fler läsare, tack!

Googlade på Argentina-resor igår. Billigaste verkar ligga på 8200 kr. Nu måste jag få fingrarna ur...
När kommer arvet?

Diverse kläder från mamma - jättefräscha och fina - är nytvättade och ihopvikta. En vän har flaggat för intresse. Jag hoppas hon kan ha dem för ma var så petit att håller man upp tröjan undrar man vilken unge det handlar om.
Fågelunge.

Plöjde snabbt längs Sveavägen, svor åt flanerande italienare och slängde mig in på Classe för fler dvd-skivor och etiketter. Jag tänker inte sitta med loggo, hemsida och sånt hela helgen. Jag vill leka!
Eller ännu hellre - bada.
Bästa badkompisen är på basketläger och ute blåser det kallt. Ungefär så.

Sist men inte minst - min myspace-sida suger. Ser förjävlig ut men orkar inte pula runt även där. Jag drunknar i rymden - snart! Fast det är himlarns kul.

Inga kommentarer: