tisdag 1 juli 2008

Hemma igen

Drömmer om Colin Firth. Han har gjort slut med sin italienska och vi börjar dejta. Fan, det var bara en dröm inser jag när jag stirrar in i mitt sömniga ansikte i spegeldörren på brorsans garderob.
Varför skulle han ge upp en sån skönhet för en katastrof som jag?
Solen sken imorse i hundranittio. Frukosten åt jag sittandes på poollocket och tittade ut över det vid det här laget berömda Träsket. Ett bra ställe att filosofera på.
Så här varmt har det inte varit på hela veckan och nu ska man dra.
Lämnade tillbaka cykeln till Henry, packade det sista, gjorde rent efter Luvans hang-out uppe på skåpet och allt annat som hör avfärd till. Hann med att starta en tvätt och bädda till våra sängar. Det ska knappt märkas att man har varit på besök.
Igår kom Linn & Eric på besök. Baileys, vin, kex, ost och en underbar cheesecake och varm kvällsol. Vi gjorde rebusar av typen: turnaroundswamp (Vändträsk, by utanför Boden). Jättekul. Vi höll på i flera timmar. Lista kommer senare. Kan inte tänka med Allsången i bakgrunden.
Väskan står ouppackad och Rödluvan ligger nöjd och belåten tvärs över mina kläder.
Vid säkerhetskontrollen på Kallax (förträfflig säkerhetskontroll) utbrister de: "Oj, vilken jättestor katt!" Och en massa beröm efter det.
Kallax är alltid bättre än Arlanda. På alla sätt och vis.
Här är det en förbannad busstrejk och man gräver upp halva stan. Folk överallt, åskregn och annan skit.
Att ta sig till Älta blir inte lätt. Hur ska det gå till? Jag vill ju BADA. Och det i rätt sjö.

Inga kommentarer: