tisdag 4 december 2007

Idolslav, djurplågeri och rika knösar

På fredag är det då dags för finalen i Idol. Amanda eller Marie. Jag har min favorit.
Den som vinner får visserligen skivkontrakt och en massa andra fördelar som fantastisk publicitet. Men skivan skall spelas in på nolltid och vi har ju facit sedan tidigare år hur det har gått i förlängningen. Då har tvåan ett bättre utgångsläge. För Amandas del är det bättre om Marie vinner. Verkligen. Men jag vet inte hur det skulle gå för Marie att hamna tvåa. Amanda är som mer tydlig i sin stil.
Att vinna är ju allas dröm som kan bli en mardröm när lamporna släcks och skivbolaget ställer orimliga krav. Läs det här. Jag tycker lite synd om honom samtidigt förstod han liksom alla andra inte hur det känns när festen är slut. Hur kul är baksmällor egentligen?
http://www.aftonbladet.se/nojesliv/idol2007/article1388994.ab
Tittade på morgonTV innan jag gick iväg för plåtningen. Polisen har omhändertagit 29 utmärglade hundar som befunnits sig i en lägenhet på endast 20 kv!
Hur är det möjligt? Jag undrar inte utrymmesmässigt för de låg väl huller om buller men hur är det möjligt att någon har 29 hundar i en lägenhet utan att grannar och hyresvärd undrar?
Jag förstår inte sånt.
Jag skulle ringa polisen direkt om jag anande nåt.
Fortfarande: jag fattar det inte.

Finns det nån kylgare kvinna än Malin Berghagen?

Ytterligare info på nyhterna: Endast 1 procent av Sveriges befolkning äger 30-40 procent av tillgångarna. Fundera på vad det innebär.
http://www.svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=22620&a=990843&lid=puff_990796&lpos=lasmer

Inga kommentarer: