måndag 17 december 2007

Fotinlägg och maffia

Det var tydligen falskt alarm det där med Picasso och Carola. Fast jag gillade innehållet. Passade på min bild av Carola.
Nu har jag nya fotinlägg. Med fast "hand" smiter de åt runt fot och häl. Damen varnade mig att ta det lite försiktigt till att börja med för en del upplever att det gör ont i foten tills den har stabiliserat sig och vant sig med det nya inlägget. Som att gå in nya skor.
Trippade iväg till Kungsgatan och handlade ett par curlingkängor på extrapris. Smaragdgröna och jättefina. Fotinläggen passar perfekt.
Madonna och gapat och jag har städat. Madonna är min städmusik. Jag borde kanske byta. Jag har tvätttid också och ikväll kommer Benjamin. Flera bollar bland molnen. Vet inte om jag ska plåga honom med att fotografera. Ids kanske inte ens ta upp studioblixtarna.
Imorgon ska jag till teatern och vi ska köra järnet i fantasins värld.
Tittade på Kobra igår. Kobra är bra synd att jag bara missar den alltsom oftast. Man intervjuade en italiensk författare som har skrivit om maffian. Nu lever han under konstant dödshot. I alla fall - han vittnar bland annat om hur maffian blir inspirerade av maffiafilmer. Hur sättet att skjuta folk på förändrades i och med "Pulp Fiction" - med liggande pistol. Är det helt otroligt? Samtidigt blir man mörkrädd hur filmer kan slå an en ton. Tänk alla seriemördarfilmer...
Got to go!

Inga kommentarer: