onsdag 16 maj 2007

Ett klick för träden

Var helt förvirrad igår. Trodde det var onsdag och top model-dag men det var en dag fel. Såg en urusel film istället "The contract" med Morgan Freeman som elak hitman. Smaka på det. Morgan Freeman - världens nallebjörn. Funkar ej kan jag säga. Åsså wise ass-John Cusack som pappa/hero/bonda med arg son. Usch!

Felsökte problemet med min slappa uppkoppling. Verkar sitta i min egen dator för med den bärbara gick det bra. Inget fel på den nya sladden och modemet var stadigt och fint.
Sen vet jag inte vad som hände men nu är det inga problem.
Tala fint och vänligt med datorer - de hör dig.

Upplopp i Buenos Aires. Pendeltågen kajkar och folk kastar stenar. Hm.
Folk jag känner i BA har vad-ska-jag-ta-mig-till-med-mitt-liv -ångest. Tyvärr har man det vart än man åker. Kanske det förstoras på en annan kontinent. Man är inte i sina turfs. Och det karvar energi på alla depåer.

Skogsmulle-kompis uppmanar till miljöklick. Hon ber mig klicka på den här sidan varje dag för miljön. Jag kan inte skylla på avsaknad av ork för det krävs bara ett klick. Kanske du också vill hjälpa till? Så här lyder meddelandet:

Kan du inte vara snäll och göra en insats för miljön?
Gå in på
http://www.ettklickforskogen.se/
och klicka på knappen varje dag. Då reserveras pengar från sponsorer till en stiftelse som kan köpa gammelskog i norrland. Allt för att skogsbolagen inte ska kunna skövla fritt.

I övrigt: Missade ett fotouppdrag precis. I Boden!
Vi tröstar oss med kaffe.

Inga kommentarer: