tisdag 1 september 2009

1 sept Jag är ett kylskåp

Ni som vet, vet att jag har lyft vikter hela sommaren minus semester. Och det har gått bra. Gett resultat. Typ.
Idag var jag på mitt första F & S-pass sedan en tid tillbaka. Äntligen skulle jag få nåt annat att mäta mig emot.
Och allt gick så mycket lättare och bättre. Styrkan gick lättare (vilket jag faktiskt hade väntat mig) och det traditionella springet i ring gick också över förväntan. Kanske man ÄNTLIGEN kan få byta upp sig från BAS till MEDEL. Det är ju som lite boosting för självförtroendet.
Nu tillhör jag den där märkliga skaran som gör bäst ifrån sig när hon ligger i toppen , framme vid repet och inte längst ned bland kreti & pleti. Jag blir inte eggad av det, snarare tvärtom, UR SLAG.
Fast pannan lackade svett hela passet, så jag blir här ett tag.
Dagens trevligaste komplimang: du rör dig så graciöst! Man tackar men allvarligt - är det ingen som har upptäckt att jag är ett kylskåp från 50-talet, på diet men likväl ett kylskåp fast utan kylfunktion, bör tilläggas!

Jag avslutar med följande: datorn är rensad och omformatterad. Nåt har hänt så länkfunktionen är satt ur spel. Jag ber er ha överseende med detta. Jag vill länka in en fantastiskt sorglig låt att lyssna på men det går inte att lägga in den på sidan, så jag ber er att länka er till Youtube och titta på klippet. Nån har haft den goda smaken och sätta musiken till klipp från den fantastiska filmen "Brokeback mountain". Har du inte sett den så gör det. Borde avhandlas på annan blogg men kunde inte låta bli. Här & nu.
Lev väl!

http://www.youtube.com/watch?v=1_aBD_f-XKU&feature=PlayList&p=3FC4273D36851F57&index=17&playnext=3&playnext_from=PL

Inga kommentarer: