torsdag 19 mars 2009

Vänta inte för länge

Jag har en kategori kvar med hemsidan men allt annat ligger ute, om det är någon som vill titta.
Det har varit jobbigt renutsagt. Den som inte har gjort en hemsida kan inte förstå vilket jävla pill det är. Och hur olika det uppför sig i förhatliga Firefox kontra Explorer. Har försökt med den lilla kunskap jag har, att åtgärda detta.
Inte bara har programmet varit yxigt och svårarbetat, den arbetsbok jag har använt är inte skriven av någon som vill HJÄLPA en att bygga en hemsida. Skitbok och skitprogram. Men nu har jag hackat mig igenom skiten. Nu gäller det att komma ihåg kunskapen så det inte blir så himla jobbigt nästa gång.
Vänta inte förlänge.

Ute skiner solen men låt er inte luras. Det blåser. Påskväder. Snart är det påsk. Hm...
När man somnar framför TV, går in och ut i sömn och tror att man följer med - när man sen kollar filmen i sin helhet fattar man hur mycket man har sovit och missat. Tog mig tre dagar att ta mig igenom en gammal deckare. Jag somnade hela tiden!

Kunde inte låta bli att titta på städprogrammet igår. Charmig snuskgubbe får besök av två städtanter.
Jag hade inte heller gått in i det där skitiga huset. Vilken misär! Men det är ju tur att såna program finns, det får mig att känna mig bättre.
Tanterna var på besök i morgonstudion häromdagen. Som vanligt är TV4 specialister på att promota sig själv och sin kanal. Man har kanske nåt att lära? I alla fall - enligt tanterna ska man städa mest hela tiden. Allt från att koka disktrasan och tvätta kuddar & täcke regelbundet. Jag menar ofta. Och katten ska ha rent vatten två gånger om dagen! Jag fick dåligt samvete, hällde upp fräscht i alla skålar och gick in i köksvrån och kokade trasan när det slog mig att jag faktiskt byter ut den regelbundet.
Gubben fick det städat i alla fall. En anledning till att det var så skitigt hos honom var att han hade det för stökigt i all bråte. Att städa då tar ju musten ur en.
Hoppas tanterna fick bra betalt.
Återigen - vänta inte förlänge.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hemsidan blir ju kanon, bra overblick och ser proffsigt ut. Chapeau!

Cheers,
Aina

Anonym sa...

Å tack! Gulligt. Jag är helt slut...
/Iona