söndag 22 mars 2009

Flippade ut på layouten i de senaste inläggen. Too much. Sorry!
Storhandlade idag. Håller ögonen på priset på blomkål som far upp och ner som jojo-bantning. Har precis kokat ett blomkålshuvud=mos.
Hittade också på en ny rätt. Stekte vitkål och la det i en stor ugnsfast form blandat med tacoköttfärs, krossade tomater och massor med ost. Gott! Vitkål är dessutom billig mat, billigt, nyttigt och gott.
Kollar nyaste säsongen av Top Model, som har spårat ut alldeles. Tjejerna känns type castade. Just nu finns en Kristen Predikant (modell trendig hippie) och Konspirationsteoretikern. Kan bli en nice fajt.
Tittade på Robinson igår.
Vilken kalldusch för de medverkande. ALLA inklusive tittarna sitter och väntar på den traditionella dumpningen på stranden. Istället dumpas de i Träsket. Och då menar jag träsk. Fy fan - rent ut sagt. Och nu kan man inte riktigt säga att de vet vad de ger sig in i.
Får ju lov till att citera syrran - Djungeln går fetbort! Klaustrofobiskt. Augirre - Guds vrede säger jag bara...
Igår gick också "Brottet och straffet" ensåndärsevärdbrittiskdeckare. SVT är inte särskilt snabba på att köpa in dem. Och jag trodde att de hade lärt sig hur man ska sända miniserier på två avsnitt. Varför vänta en hel vecka?
Nu vill jag bara krypa ned i sängen. Vilket jag kanske har rätt till.

Inga kommentarer: