söndag 26 april 2009

Var på lakritsfestival och plåtade igår. Ute lyste solen skarp och varm. Själv klättrade jag ned i en mörk värld, festlokaler i vackra källarvalvsutrymmen. Ljuset var besvärligt, det var mängder med folk, svårt att få till bra mingelbilder med ryggar och ljusbesvär. Tog inte lång tid innan mina glasögon drattade i golvet och en förbipasserande kvinna trampade sönder dem totalt.
Utan glasögon i Tyrolen = inget kul.
Där fanns lakritste, lakritsparfym, lakrits-wienerbröd.
Drog en repa på vinden trots det fina vädret. Inventerade ena förrådet lite ytligt och lyckades i ett svep slänga en hel sopsäck.
Vad ska jag göra med SCA-kläderna?
Fortsätter till veckan med utrensningen. Sen ska jag inventera saker som inte är mina. Jag får ta det i rätt ordning. Just nu orkar jag bara lite i taget FÖR DET ÄR SÅ JÄVLA TRIST OCH TAR ALDRIG SLUT.
Julle kom på besök. Vi tittade på Robinson. Urspännande. Nu börjer det likna nåt. Raffe visste inte vad som slog honom i bakhuvudet. Varför tog de inte ut Christian direkt? Heja Jarmo!
Hämnd är ljuvlig. När den är befogad.
Inte som Henrik VIII:s hämnd på rebellerna in the north. Gräslig men vacker panorering i det senaste avsnittet.
Såg The Village sedan. Annars är det inte så mycket på lördagar. Det är tur att man har annat att glo på. Eller andra hobbies.
Skrattade åt Arnold och en rulle från 1986. 80-talet var inget bra filmårtionde. Det var musik som gällde på 80-talet, inte film. Och allra värst var filmmusiken. Riktigt usch!

Inga kommentarer: