onsdag 8 april 2009

Oavsett hur stort eller litet ett kök är så blir det läbbigt av stekos uppe på skåpet. Sånt har jag tagit hand om idag. Vilken tur att man har plasthandskar. I övermorgon ska jag ta hand om spisen och det som finns bakom...
Utan motstånd "råkade" jag shoppa vilt igår. Det blev två tunikor/klänningar och en kofta, som jag har spanat på en längre tid. Tro inte att jag är spontan!
Plöjer Seinfeld igen och skrattar så det gör ont i ärrbråcket! Snälla Jerry - acceptera de 110 miljoner dollarna och gör en tionde säsong. Det vore ren och skär lycka. Ge bort pengarna, om du inte vill behålla dem.
Är jag den enda som vill ha de där fyra till kompisar? Livet skulle vara så mycket roligare. Undrar om de vill vara kompis med mig?
Annars har jag inget vettigt att säga. Vilket jag inte har haft på två år. Ändå vill jag surra. Med en sten om så vore.
Idag ska jag till Älta - igen - och laga mat och spela kort. Har en ny "vänd-tia"-kompis. Spelade några vändor häromdagen och jag vann de flesta av dem. Lite ringrostig är man efter nåt år i träda.
Imorgon ska jag & Johan plåta på KS, i en operationssal. Visst har jag varierade uppdrag? Jag sitter inte bara och latar mig ska ni veta.
Glad påsk!

Inga kommentarer: