fredag 3 april 2009

Jag är alldeles slut i huvudet. Inte för någon annan anledning än möjligtvis att jag börjar bli gammal. Jag försöker att klura ut hur mitt fortsatta internetliv skall vara anonymt. Jag har några ledtrådar på G. Å andra sidan är jag inte alls anonym. Folk och fä kan läsa vad som händer. Vad ni inte vet är allt jag utelämnar. Om ni tror att ni "träffar" mig genom att läsa den här trivala skiten, ja, då misstar ni er verkligen.

Idag kan man väl säga att våren slog till med full kraft. Det är nåt med ljuset, med lukten, med färgerna som både berör och stör på samma gång. Ja, alla längtar efter värme och grönska men det är som att att nåt rinner över en: "men jag då, vad ska jag göra?"
Mitt på Hötorget stod jag några sekunder blixtstilla för att besluta om jag verkligen, verkligen skulle åka ut till IKEA bara för att fastställa vilka kuddar de har. Och vilka kuddar jag vill ha. Kan köpa.
Redan där tänkte ja: men ska jag verkligen iddas.
Jag åkte.
Faktiskt.
Det är nåt med designen på tyg därute som inte är särskilt nice.
Jag gillar orientalisk stil/indisk/marockansk eller zink/blommor/romantisk/avskavd-stil. När det kommer till kläder är det pop/rock/ kontra indiskt/romantiskt. Man marimekko-stilen elelr den oinredda - nä, det gillar jag inte alls.

Imorgon ska jag testa att gå mellan Skarpnäck och Älta. Hoppas det är sol.

Inga kommentarer: