tisdag 28 april 2009

Glasögonen sprack från kant till kant

Jag ska ha ett par glasögon vid datorn, ett par när jag läser koncentrerat och ett par när jag bara går omkring. Förstår ni hur många gånger jag byter glasögon per dag?

Ringde till ny tidning imorse. AD:n var sjukskriven. Obs inte bara sjuk. När nån säger sjukskriven betyder det en längre tid. Inte bara någon dag. Då heter det bara sjuk.
Nystartad tidning och redan utbränd?
Det börjar bli hårdare och hårdare för frilansare. Förrut fick man alltid komma på besök. Nu uppmanas man att skicka bilder eller länk till hemsida. Inte bra. Vad det visar egentligen är att deras arbetssituation är pressad och betydligt tajtare än för till exempel sju år sedan.
Hon kanske är slutkörd.
Eller bara sjuk.

Har stekt Skaldemans-biffar idag. Tänkte att köttbullar är ju trevliga. Men de rasade ihop i en sörja på grund av all grädde som skulle blandas i. Det får bli biffar nästa gång. Nu ser det ut som att lekis i Ur & Skur har lagat mat. Något grisigt med andra ord. I dubbelbemärkelse.

Sune har sprungit bort. Alltså inte brorsan. Sune, röd katt i Hölö har varit ute på rall sedan i går eftermiddag. Hoppas det är råttor eller kattdamer som är orsaken.

Printar några extra bilder till mötet på torsdag. Ett varv till på ett ställe jag redan har varit på. Min kontaktperson försvann till ett annat företag. Den gamla vanliga visan med andra ord.
Jag fortsätter med laktrisbilderna.

Inga kommentarer: