måndag 12 maj 2008

Vaknar. Jo, åtta grader! Inte klokt.
En gammal idén om att köpa en videokamera seglar upp. All tidigare införskaffad info om format och lagring och alla annan sköns teknik, har ramlat ned i hålan för glömska. Nu får jag börja om.
Fortsätter att fundera över mitt möblemang men har bestämt mig att vi börjar med sängen och tillbehör. Är det inte märkligt hur hjärnan är funtad? När vi sätter igång med en projekt och det känns bra, vad gör vi då? Jo, rasslar igång alla andra slumrande idéer och helt plötsligt är man överöst med arbete.
Snart måste jag ta andra beslut. Som om inte alla andra räcker. Sommaren är snart här och en resa av tre är bokad. Måste bestämma exakt med Isabella. Ska ju hyra bil också. Allt detta ska matchas med Varberg och en liten tur ned till Malmö om det är OK med grabbarna.
Jag ser verkligen framemot Varberg. Resan är billig dessutom.
I Varberg ska jag ta det lugnt: filma av brorsans super 8- film, bada i havet, promenera efter strandpromenaden in till stan, shoppa, utflykter, fästningen. Blir det taskigt väder tittar jag på film och gör sånt som jag skulle ha gjort hemma om regnet öste ned.
Det är så med våren. Plötsligt vaknar man till. Skakar man till. Hjälp snart börjar pjäsen och här sitter jag!
Den här sommaren kommer att bli lite dyr: resor på olika fronter genererar mer kostnad men just nu bryr jag mig mindre om det.
Jag bara måste...

Inga kommentarer: