tisdag 23 oktober 2007

Uruguay, Argentina och lilla den världen på Rehnsgatan

Vaknade men en funny feeling - det är nåt särskilt idag... Slog upp kalendern oj, jag ska visst börja redan klockan två! Vilken tur att jag kollade. Konstigt att jag inte hade koll... Järnkoll.

Maria ringde igår - från Argentina så vi satt och fnissade ett tag. Hon kom med ett lysande förslag. Vi ska åka till Uruguay, en liten trip på tre dagar. Det är nåt jobb hon ska göra där så vi smäller ihop allt.
Uruguay och Argentina ligger bredvid varandra och deras huvudstäder likaså.
Nu börjar jag fatta att jag ska iväg. Och nu är känslan inte lika obehaglig.
Ringde TryggHansa igår och jag har reseförsäkring precis som sig bör och som kommenterat.
Foto? Jag skiter i Holgan och satsar digitalt ända ut.
Maria och Claudio har trådlöst nätverk så blogga kan jag göra från sommaren medan ni andra fryser.
Snart kommer mitt arv det var mer än väntat för min del. Men jag hade betalat mycket mer för en annan utgång - men det är väl onödigt att påpeka.
Micha ringde igår - den lilla snobben. Han har artiklar på gång i det glassigaste av alla tidningar. Han ska skriva om de SNYGGASTE reseböckerna. Jag trodde i min enfald att reselitteratur handlade om andra saker. Inför detta har han fått ringa till Paris och TJATA på modehusen att skicka ut ett provexemplar. Sammetsrösten lyckades och nu har han en raritet från Louis Vietton eller hurdetnustavas.

Folk från förr addar mig kontinuerligt på Facebook. Senast i raden är Stefan "Så ska det låta" Gunnarsson. Sist jag träffade honom in real life var vid poolkanten på utebadet i Boden och vi hade ett filosofiskt samtal som lutade rätt flummigt.
Jag trodde inte ha kom ihåg mig alls.
Han har 379 vänner. Linda Bengtzing och Charlotte Perelli är med på listan. Såna han har jobbat med.
Han får nog många request av typer som hängt över pianot på nån bar han har spelat i. Det brukar vara så.

Såg Råttatuoille i går och det är en riktigt mysig och gullig film. Se den!

Fick mail från LG där han förklarade lite över olika msikdataprogram. Har lust att ge mig in i ett nytt stort projekt. Allvarligt talat - jag har inte tid att jobba! Mitt dygn räcker inte till.

Inga kommentarer: