onsdag 10 oktober 2007

Top model pågår i mitt huvud även nattetid!

Åhh, jag är helt hooked up on Top Model. Inte den svenska varianten. Huga! Men jag ser den ändå.
Favoriten är givetvis Americas next top model, för jag vill se Tyra och the Jay boys.
Just nu printar jag bilder och tittar på den allra första säsongen, den där min all time favourite Adrienne Curry vann, en riktig tom boy med inga stålar i fickan och white trash-bakgrund.
Det är den bästa säsongen.
Nu när man har plöjt igenom nio under årens lopp kan man se hur lite budget de hade i början. Har läst det nån stans också. Fördelen med det är att det ges mer tid till att visa tjejerna hur det ska gå, sminka sig och bli fotograferade. Vi tittare hinner med också.
Nu mera är det högre tempo, hysteriska klipp och glaourösa inslag. Tempot har också piskats upp.
Det som är tråkigt är att Cyrry-bruden och produktionsbolaget med Tyra i spetsen har hamnat i luven på varandra. Efter storgoogling på nätet för en tid sedan fick jag veta att det delvis berodde på att Adrienne ansåg att hon inte hade fått ut sitt pris till fullo. Kampanjen hon blev lovad utgick eller var mycket mindre än vad man tidigare sagt.
Den nogranne kan se när de klipper ihop tidigare vinnare, att Adrinne Curry inte är med.
Jättetrist för hon var så cool. Därmed sagt bra.

I övrigt vill jag bara säga vad frustrerande det är att ha fått ett uppdrag och inte få tag på personen man ska plåta. Tidningen vill ha bilderna typ i morgon och damen ringer inte tillbaka trots upprepade telefonsamtal från mig.
Har nåt hänt eller är jag ignorerad?
Vad gör man då?
Tusenlapparna flyger sin kos. As if jag har råd...

Inga kommentarer: