måndag 22 oktober 2007

Mondaymorning

Magnus Uggla har kommit med en ny skiva. Det är mycket länge sedan jag tyckte att Uggla gjorde nåt av värde men han är ju alltid underhållande att lyssna på - när han pratar. Han verkar vara en skön snubbe. Åsså bloggar han järnet. Ska kolla in den vid tillfälle.

Försökte hoppa över tonfisk-kvällsmålet igår villket gjorde katten nervös hela natten. Det visade sig med att försöka gräva upp nåt dolt under kudden. Jaja...

Resan närmar sig med skrämmande steg. Jag måste börja fokusera och tänka lite framåt. Det finns lite praktiska saker att ta hand om innan turen. Bara en sån sak som reseförsäkring.
Ring idag!

Intressant intervju i söndagens morgonTV. Richard Flinga bodde i USA med sin familj när han fick veta att en kamrat till honom hade förgripigt sig på sin då sju åriga dotter. Han dödar mannen i vredesmod, åker in i fängelse,död till 46 år men blev frigiven efter 23 år. Familjen "ljuger" för flickan och säger att pappan jobbade i en annan delstat. Så till en början visste hon inte att han var i fängelse.
Efter frigivning blev mannen utvisad till Sverige - ett land han aldrig hade bott i.
Hur går det till? Man blir så nyfiken. Det är såna gånger jag känner att journalister inte gör sitt jobb. Det finns aldrig tid till såna frågor - utom i Malous program för där är intervjuerna långa och heltäckande, så långt jag kan se.
Jag ska googla på Flinga.
Tack gode gud för Internet.
Slutligen: jag har aldrig lyckats få det förklarat på ett tillfredsställande sätt varför kvinnor skall täcka sig med huvudbonad? För mig tillhör det den förlegade tiden. Och det provocerar mig. Så.

1 kommentar:

Anonym sa...

Reseförsäkring brukar ingå i hemförsäkringen. Kram Star(r)