torsdag 14 juni 2007

Här råder rubriktorka!

Lyssnade på radion via datorn igår. Hörde en låt jag helt hade glömt bort men tyckte om när den var aktuell. Rupert Hine "The set-up".
Ett litet tips.

Varför har SL tagit bort de fiffiga kartorna i alla busskurer? Lagomt till turistinvasionen. Det verkar som om info om biljettkostnader har tagit kartornas plats.
Jag är familjär med stan men har de senaste två dagarna behövt en karta.
Vänjer man katten med tonfisk på mornarna får man stå ut med en serenad av mjau om man bryter mönstret.
Jag mailar och klagar istället.

Det är trevligt när bildansvariga på tidningsredaktioner tar sig tid att ringa upp fotografer för att tacka och berömma utfört arbete. Oftast är ett gott betyg fortsatta uppdrag. Men att uppdrag försvinner behöver faktisikt inte nödvändigtvis betyda motsatsen även om man själv alltid tror det.
När ad:s, chefer och annat löst folk byter arbetsplats ändrar man gärna i rutiner och ny person på plats kommer med sitt kontaktnät. Har man otur skall ens egen kontaktperson som man har limmat på sticka till Italien, göra jobb själv, gå i pension, jobba med nåt annat, är utbränd eller nåt annat opassande.
Det är ett detektivarbete.
Ingela som jag hade hittat igen på ny tidning har gått vidare. Megatjafs på arbetplats. Nåja vi ska träffas för lunch för Ingela är en mysig tjej, med eller utan redaktion under fötterna.

Det är kallt nu. Myggnätet (kattnätet) framför fönstret är utplockad och fönstret är stängt. Så var det med det. Tillbaka till en mer normal juni = ostadig.

Idag ska jag iväg för Må Bra:s räkning den tjugoelfte i ordningen. Give it to me! Jag är trött och slut, måste erkännas. Det blir porträtt och journalist-testar-stressmätar-apparatur.
Hem och göra iordning alla andra bilder som ligger på lager. Morgonens skörd får vänta.
Liksom IKEA.
Ska egentligen iväg på fredag förmiddag men tvätt går iväg snart i ren (haha) protest.

På tal om tvätt: var nere i tvättstugan på assistansuppdrag i gårkväll. Ut från tvättstugetoan stiger - Amir - den gamla boven. Slankare, något äldre, mer distinguished ex SCA:it (medeltid)som numera bor med fru(sambo?) och sexmånaders baby. Kommer inte när jag såg honom senast men jag skulle gissa 1999.
Ett annat millennium.
En annan tid.

Rödluvan har varit hos mig i två månader nu.

Inga kommentarer: