måndag 19 januari 2009

Ny härlig information

Nytt på polaroidfronten: har idag upptäckt en fotoaffär på Karlavägen 61: Wibergs foto, av den gamla skolan. Man öppnar dörren och möts av en gammal lukt, gamla kameror, fullproppade skåp. Det är då man vet - det är här jag kan hitta det jag söker. Wibergs foto har funnits sen 40-talet, tyckte jag han sa. Länge i alla fall men det är mitt första besök. Har hört talas om den dock.
Nåväl.
Jag är nu lycklig innehavare av polaroidfilm, tre paket. Det finns två till i affären! Dessutom fick jag klargjort att Fujis direktbildfilm (ett annat ord för Polaroid om det inte är av märket polaroid man pratar om) passar i Polaroids egna filmhållare. Det betyder för mig att jag kan fortsätta göra det jag gör.
Vidare. Wibergs Foto har också en sån där slideprinter som jag har lånat av Mats, kan nu alltså lämna tillbaka den till honom. Känns bra och dessutom! Dessutom så finns det en polaroidkamera att köpa för halva Holga+polaroidbakstycke-priset. Hänger ni med? Antagligen inte. Vad jag vill ha sagt - att nya dörrar står vidöppna!
Har dock bestämt mig för att inte hoppa på utställningsvecka nr 3, som galleriet har erbjudit mig. Jag kan inte hänga på bara för att jag får ett erbjudande. Allt kostar pengar, energi och tid. Under loppet av ett halvår har jag haft fyra utställningar. Om jag inte passar mig går det inflation i det här.
Jag vill inte hålla på med gammal skåpmat. Gäster skall erbjudas färsk föda.

Inga kommentarer: