lördag 5 april 2008

Ny dag, nya tag. Vaknar och slår på TV per automatik. Då kan jag inte somna om för jag hör ljud som inte är mina eller kattens. Peter Stormare intervjuas i samband med sin nya film "Varg". Stormare är mysig. Ultramysig. Pappa skulle ha gillat honom. Inte bara för att båda för hälsingesnubbar men för att han är som han är.
Min brorsa gillar Thomas di Leva. För att han är som han är.
Vem folk gillar kan man inte alltid veta.
Som att jag skulle gilla Leif GW Persson.
Men nu gillar jag honom. Det jag har sett.
Så är det ju. Man gillar det man har sett om nåt annat kan man inte uttala sig. Jo, men vara beredd på att ta tillbaka, revidera.
Sov lite oroligt i natt. Mycket kameror och objektiv flög omkring. Först trodde jag att det var för varmt i rummet. Att jag sov oroligt alltså. Slog på fläkten. Fläkt är viktigt för mig. Därför har jag en i Älta och Boden. Fast nu sover jag aldrig över i Älta. Men jag blir inte förkyld i alla fall.
Passa på och köp fläkt innan sommarn är här för de tar alltid slut. Men allt beror på - såldes det några pulkor i södra Sverige i år kanske?
Kommer ihåg när långkalsongerna tog slut i stan. Det var en kall vinter.
Kommer ihåg sommarn 1992. Hela juli regnade bort och när man väl monterade tält på Rabbisfältet, strax utanför Visby blåste typ 90 procent ned. Paraplyförsäljningen slog rekord.
Ikväll får jag gäster. Fotogänget. Vi behöver ett namn. har några givetvis på lager men jag gissar att det känns för pretantiöst. Kanske till och med kvävande. Som att bilda förening på tre. Du är kassör, jag är odrförande och Kalle är sekreterare. Men hm... vad ska vi göra då?
Det har man sett i SCA.
I alla fall besök.
Så jag har städat tralala. Nu känns det fröjdsamt att går omkring och se att alla papper ligger på sin speciella plats.
Tysken är glad och lycklig. Och hippien också. För det ser snyggt ut. Hippien vill leka i en estetisk miljö. Och det är min. Estetisk. Det är därför jag trivs här även om det är alldeles för smått för mig och mina saker.
Hellre smått i stan än stort i orten. Det är receptet för mig.
Dagens musiktips: "A horse with no name" America - Man vill resa - med en liten ryggsäck, sandaler och runda solglasögon
http://www.youtube.com/watch?v=FkoldPBdROE&feature=related
Dagens filmtips: Fortfarande HAIRSPRAY!
Dagens positiva: Jag lever.
Dagens neggo: Vet inte. Dan har just börjat.

1 kommentar:

Anonym sa...

sökte på slickmusik på google och din blogg kom upp! tyvärr har jag ingen aning om vad ordet slickmusik betyder. Skulle du kunna förklara det för mig? Kanske ge tips på band och förklara kort vad det är för genre? Skulle bli väldigt väldigt tacksam.

MVH