lördag 8 september 2007

Föräldrarna gjorde det!

Äter frukost och tittar på CNN för det är R 'n B på MTV och det suger. På nyhetskanalen pratar man återigen om Madeleine och hennes försvinnande. Nu är hennes föräldrar misstänkta. Jaha vadvardetjagsa. Luktar Bobby lång väg. Jag muttrade det här för mig själv i samband med när det hände. Och nu verkar det pekat ditåt.
Oavsett om det är så eller inte tror jag föräldrarna lider - av nåt. Mer givetvis om hon verkligen har blivit bortförd av någon annan. Vilken cirkus!
Jag vet hur illa jag mådde när Gribo sprang bort i en vecka. Vilka bilder som dök upp i huvudet. Tänk då ditt eget barn. Och så vidare, och så vidare.
Men det är inte första gången det händer en olycka och föräldern förtvivlat försöker dölja det hela i nån sorts märkligt, bakvänt sätt för att få det ogjort.
Och i vissa fall lite kryddmått (stora eller små mängder) av sadism.
MEN - denna cirkus! Får alla barn som försvinner den här typen av hype? Nej. Inte alls. Därför blir det märkligt, känner mig illamående när påvejäveln välsignar bilden av Madeleine. Tror man på allvar bara för att han har dragit sin kladdiga labb över fotot att historien därför ska klaras upp?
Kan någon montera ned katolska kyrkan när man ändå dammsuger Europa efter ungen?
Kill two birds with one stone.

Inga kommentarer: