lördag 29 september 2007

Dimmig lördag

Var på IKEA igår. Idioterna har redan ställt fram julgranar och sånt pynt. Att undvika julen är en total omöjlighet när man förstör hela hösten med pynt. Måste vi direkt från trädgårdsarbete till julstjärnor. Redan less.
Det är skitväder ute och jag har fått återbud på teatersällskap. Vägrar gå själv, så kul är det inte även om man garvar väl inne i lokalen. Sms:ar runt till reservisar. Återbud även där.
Looser.
Kaffet är slut så vad jag än väljer måste jag iväg till affären. Bregott och kaffe. Så norrländskt.
Såg slutet på "Apornas planet" igår. En film som jag gillar och inte förstår varför den är så utskälld. Har alltid undrat över slutet som jag inte fattar. Googlade runt på imdb.com och hittade svaret. Inte ens Tim Burton som har gjort filmen förstår sitt eget slut.
Tack för den.
Ville se "Punchline" igår men orkade inte höra Sally Fields gnälliga röst, var för trött, så jag slog av.
Min fläkt har lagt av. Måste ha en ny. Beroende av sval luft som sveper över sömniga ben.
Sov därför oroligt och drömde konstiga saker. Ingen sortering.
Lyssnar på Maia Hirasawa - jättebra och lagomt tokigt.

Diskussionen om var Rödluvan får ligga på skrivbordet, fortsätter. Hon surar och när telefonen ringer tar hon tillfället i akt. Just nu ligger hon på musmattan, musen och tillhörande sladdar, vägrar ligga på filt utanför blockeringen. Nåja - vi tar till med hårdhandskarna.
Sugen på kaffe men det är slut. Måste jag ut - nu?
NEJ, jag har lite cappuchino kvar från Marias besök.

Såg Idol igår. Upplägget suger, TV4 har gjort allt tjorvigt och försöker höja stämningen men misslyckas. Ibland undrar jag om vi sitter på samma planet. Tamela är snygg men ser ut som en ung Sylvia Vrethammar, vilken jag hatar och har alltid gjort ända sedan jag var litenliten. Tyckte det var obehaglig blick män fick när hon stegade in på scenen. Uppfattade sånt fast jag bara var fem, sex år.
Tamelas bidrag igår var uruselt, mumligt, otydligt, falskt och gnälligt. Hatar Barry White och hon gjorde det inte bättre. Ingen negativ kommentar alls från juryn utan stående ovationer om hur bra hon är! Kom igen!
Hon åkte ut. Hehe.

Annars ha en trevlig dag. Gör saker som är trevliga. Är det inte trevligt, tänk vad trevligt det blir när det är klart!
Tänk att du har nåt i ditt liv som nån annan vill ha. Vad då? Ingen aning det blir ditt jobb att ta reda på.

Inga kommentarer: