onsdag 10 september 2008

Idol, LCHF och färdiga bilder

Såg andra delen av Idol. Ok, nya juryn må vara mera up to date och har ett bättre CV än Clabbe & c:0 men visst var de bleka? Ungefär lika pale som de som medverkade. Det verkade som om fler fick ett nej än guldbiljetten. Trist underhållning. En tjej var helt fantastisk och orsakade gåshud på samtliga. Blev lite tårfylld. Hoppsan! Man är ingen tvättäkta cyniker - ännu.
Vi tittar vidare.
Och nu - Magnus bilder är typ klara. Ska spara dem i ett annat format och kolla vilka som ska ha äran att bli svart-vita.
An whole other story.
Har varit i Hölö idag och pussat på världens sötaste kattunge, en ljusröd ännu odöpt kattkille (kom med förslag!) som bara pussades och klängde runt. Rent ut sagt, några andra ord kan jag inte komma på: Fy fan vilken sötnos! Nästan så min egen Rödluva hamnar i radioskugga. Men bara nästan. Hon är ju min. What more can I say?
Min LCHF-kost puttrar vidare. Det är roligt att laga mat, trots vissa begränsningar men desto större utsvävningar av pervers grad så man fnittrar vid spisen. Vem kunde ana att smör och grädde skulle locka till skratt?
Vill du inte pröva? Den info jag och många fler numera bär på kan även hjälpa dig som med ansträngning vill gå upp i vikt. Det är bara att äta kolhydrater så det skriker om det!
På tal om att äta: Åt chili à la Carro idag. Petade bort bönorna och tillade extra smör för bästa resultat. Tilldetta åt vi vitkålssallad. Superduper gott! Och till Idol åt jag avocado och blå castello.
Undrar du inte vad jag håller på med?
Jag svarar på frågor - bara du frågar mig.

Inga kommentarer: