söndag 3 augusti 2008

Drog en repa på stranden. Fritt för folk. Det har regnat. Och det blåser. Vindsurfare är ute i vågorna och klipporna ligger nästan helt öde. Några promenerar. Kanske en del har passande nog åkt hem. Egentligen är det fint men blåser lite kallt.
Putsade några fönstret sedan. Med tidningspapper. Kristers tips. Jag tror Johnny brukar tjata om papper också. Nu först hajar jag hur bra det är.
Vad gör man då? Slaktar ett gammalt Aftonblad, doppar sportsektionen i varmt vatten och schlabbar över rutan. Gnuggar runt lite för att sedan ta en torr sida, kulturdelen, för att torka rutan helt torr och ren.
Så vi drog några rutor.
Ikväll ska jag hälsa på min namne, Inger Bladh. Eller rättare sagt Bengtsen, om hon alltid har hetat i alla tider. Nu när jag och Krister har tittat på Super 8 varje kväll, lever jag liksom i det förgångna. Hon hade ett härligt fnitter. Det kanske finns kvar?
Annars är jag smått förvånad att de små damerna inte har varit här så mycket. Den ena damen har själv varit på semester och den andra jobbar och är tonåring med allt vad det innebär.
Är inte tonåringar lite ointressanta som grupp? Den fasen i livet är mest intressant för dem själva.
Draget till sin spets menar jag och generellt sett.
Men mest av allt är jag så jävla trött.
Rätt och schlätt.
När går det över?

Inga kommentarer: