Jag undrar hur det går till när de bestämmer nya glassmaker eller chokladvarianter på Marabou?
Sitter de kostymklädda runt konferensbordet, dricker vichyvatten och spånar? Sitter en särskild smakutvecklargrupp på ett konferenscenter en bit utanför stan och funderar ut vad som är nästa smak?
Man har testgrupper, avsmakargrupper, tyckargrupper. Får man vara med?
Marabou har en nonstopchoklad ute nu. Tämligen ny. Deras dajm... förlåt daimchoklad är ju super god. Testa om du inte redan har.
Nu är det utskrivardags. Printarna måste torka tills imorgon. Då ska jag gå och visa pärm och mina nya jobb måste in i pärmen. Upp tidigt med andra ord.
Håll tummarna om du har några. Vill bara gör klart detta och återvända till "Rome". Har jobbat hela dagen (stackars dig då) och stått alltsom allt i två timmar på tunnelbanan så foten mår inte så bra.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar