söndag 1 februari 2009

Första februari. Igår var det 20 år sedan jag åkte till Indien och jag har för mig att det hann bli den 1 februari innan jag landade i Bombay.
En mindre chock.
En annan mindre chock fast av något trevligare karaktär drabbade mig alldeles nyss. En del av "chocken" låg i att jag har fått informationen allra, allra sist. Ingen har skvallrat. Känns lite konstigt.
Ibland fokuserar man helt fel.
Igår åkte jag till Älta och vi skulle vidare för bildleverans. Planerna blev ändrade och vi shoppade istället. Ja, inte så där "spännande" som andra shoppar. Det blev dittenochdatten på Rusta, inget annat. På eftermiddagen såg vi en film, lite matinékänsla. En kompis hade "varnat" mig för den men jag fann den underhållande. Det är inte alltid det är så. Filmen jag pratar om är "Gran Torino" och jo, den gav mig lite att fundera över. Där och då. Roliga repliker.
En annan film som gav mig mer att tänka på är den sorgsamma "The wrestler". Kommer ni ihåg Mickey Rourke, snyggingen från 80-talet? Nu är han allt annat än snygg. Det luktar oscar lång väg. Rekommenderas.

Inga kommentarer: