fredag 2 oktober 2009

2 okt Vitaepro, babyståupp, Malou och nya mynt

Fy fan vad less jag är på reklamen om Vitaepro. Varför ska man äta det?

Ängslan bland storstadsmammor med latte i handen verkar inte känna några gränser. Förstår inte varför det måste överaktiveras så förbaskat när ungarna är små. Vi fostrar ju monster till slut. Nu senast i raden ska man släpa iväg ungarna på babyrave(!) eller varför inte babyståupp! Vem lurar vi?
Verkar mer handla om att sysselsätta ma & pa än nåt annat.
I en artikel i torsdagens City kunde man läsa hur svårt det var att överhuvudtaget genomföra föreställningen. Ju mer snack, desto mer gnälligt blev det bland de små. Tackafanfördet!
Och jag tänker inte gå in på hur opassande rave är för småungar...

Så tröööööööött på Malou när hon envisas med att "visa upp" funktionshindrade "titta så duktig han är!". Klart upprepade när det gäller det här temat. Kan vi gå vidare, please?

En gång i tiden bestod vår valuta enbart i mynt. Tungt och otympligt gick vi sedemera över till sedlar. Sen svängde pendeln igen. Nya mynt på gång är tvåkronors- och tjugokronors mynt. Beslut om detta väntas tas i höst. En annan nyhet är att lilla 50-öringen försvinner om ett år. Räkna då att smyghöjning sker lite varstans. En anledning till varför jag inte vill att vi inför euro i Sverige. Gissa om kostnaderna kommer att löpa amock.

Inga kommentarer: