torsdag 1 oktober 2009

1 okt Pass, Idol, dålig hållning, London och kycklinglår

OK nu är jag en lycklig passägare. Lämnade in det i måndags och fick ett sms 16:08 i onsdag. Inte illa pinkat, eller hur? Snabbt som ögat. Minns när det tog veckor... Den digitala världen. Ibland, rätt ofta är den trevlig.

Trevligt är Tv4:s play funktion - när den fungerar. Skriver blogg och lyssnar på programmet jag missade igår. Multifunktionell. Patrik kommer att hänga med ett tag i tävlingen för inga är mer patriotiska än Pite-bor och folk från Älvsbyn. De slår sig för bröstet. Ofta. Det är rätt intressant att bara lyssna på Idol. Hur låter det egentligen?

Sjukgymnasten säger att jag har dålig hållning. Tror att jag har rak rygg men det hade jag inte. Kompenserar det med att hålla upp hakan. Rädd för dubbelhaka? Fick nya övningar att ta itu med.

Det blir jobb i London. Anländer på fredag och sticker i princip på fotojobb direkt. Bläddrade i Lonely planets London-sektion i Britain-boken. Det finns så ofantligt mycket att göra i den där staden. Det gäller att hinna med lite i alla fall. Men vad hinner man på en helg? Go with the flow!

Varför stämmer aldrig tidsangivelsen för grilltid på kycklingpaket? Det stämmer aldrig. Nån med liknande erfarenhet?

Inga kommentarer: