måndag 1 december 2008

Vi stiger in i julmånaden

Några funderingar runt Rockstar INXS: Blev lite nyfiken på bandet, utöver deras hittar. Kollade upp dem på internet och blev chockade över hur dåliga de är! Riktiga lättviktare. Sångaren som sedemera tog livet av sig (vilket jag också skulle göra om jag producerade så där dålig musik) var snygg men det var ju också allt.
Jag led när jag lyssnade och jag kan stå ut med mycket. Paul Paljett är ju rolig i jämförelse. Sen - saxofoner går ju fetbort. I alla väder.

Roliga musikfilmer: "Almost famous" och "Rockstar". Rekommenderar!

Annars är det inte så mycket som händer på den här horisonten mer än att jag verkar bara jobba när allt kommer omkring. Jag ska försöka glesa ut engagemangen. Jag är fjättrad vid dator och kamera. Hinner inte ens fakturera! När jag får en paus vill jag bara VARA IFRED, inte fortsätta att jobba - om ni fattar. Filmat material från i somras och från Norge ligger fortfarande orört. Och vi ska ju inte tala om familjebilder från 60- och 70-talet. Däremellan ska ju tvätt vikas, får ingen hjälp av min inneboende. Hon är bara söt.

Sen kommer utställningar... har inget att visa...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har du inte lärt lilla pigan att åtminstone vispa nyponsoppa än?
Vi flickor måste ju vara duktiga också. Duger ju inte att bara vara söt...
/A

Anonym sa...

Jag gillar inte nyponsoppa. Det vet hon om... Hon slickar tallriken när jag har ätit. Det kanske passerar som att hjälpa till med disken!