måndag 8 december 2008

Idol-juryn börjar gnälla över att de inte fick sång-coacha idolerna. Varför gnäller man nu? Har det inte varit så hela tiden? Jo, men nu blev det så uppenbart att juryn inte riktigt klarade av att vaska fram en bra låt åt Robin.
Återigen: av alla bra låtar som finns, så väljer man "It's my life".
Det är fullständigt obegripligt.
En riktigt kass låt.

Har dåligt samvete för att jag ligger kvar i sängen och tittar på TV. Så slår det mig: det här är min lördag. Jobbade 50-55 timmar förra veckan. Vad har jag att skämmas över?
På tal om att skämmas: hittar en skvallersida på nätet. Läser den grundligt. Vanliga människor mailar in möten med kändisar. Just den tråden jag läser handlar om otrevliga sådana. Malou von Sivers, min programledarfavorit, gör mig urbesviken, ommannuskatrodetmanläser. Upprepade inlägg vittnar om hur otrevlig hon är, hur hon skäller ut folk tillsynes utan adekvat anledning.
Påfallade många kändisar använder sig av den slitna repliken, även Malou: "Vet inte du vem jag är?"
Jätterolig sida.
Jag kanske också ska börja fräsa till höger och vänster och avsluta med: och jag heter Inger Bladh om du inte visste det!

På tal om felhörningar. Den här kvalar in på listan av bästa/värsta sådana. I CSI-seriens vinjett spelas "Who are you" av the Who.
S ropar: "Har det här nån koppling till New Orleans?"
Jag: "Nä, det utspelas i Las Vegas. Hur så?"
"Ja, men de sjunger ju "New Orleans"! (syftar på who are you-strofen)
Haha. Roligare in real life.

Idag ska jag förlusta mig på Indiska. Hoppas klänningen är kvar...
Luktar aloe vera efter grundlig insmörjning av kräm. Lite kvalmig doft. Borde kanske spruta mig med Reflex-spray. Fast den är inte poppis hos min katt. Ska försöka vila arm i dag. Alltid något.
På eftermiddagen kommer två kompisar. Jo jag har sådana kvar, trots att somliga förutspådde nåt annat!
Vi ska äta LCFH-kost och snacka skit. En blir kvar över natten. Stackars sate! Madrassen börjar bli platt.
Mot IKEAAAAAAAA!

Inga kommentarer: