måndag 22 december 2008

Mot bättre vetande ska jag ge mig ut i julhandeln med Linnea idag. Få se vad man kommer hem med.
Igår såg jag två bra filmer som jag verkligen kan rekommendera:
"The other Boleyn girl" - kostymdrama.
Och "Burn after reading" - bröderna Cohens senaste. Jättekul och Brad Pitt är skitrolig. Hur kommer man på en sån här historia? John Malkovich är skitförbannad hela tiden.
Har beslutat att mitt nyårslöfte ska handla om ekonomi. Jag måste ha mer koll, mer tysk koll. Koll har jag men tysk koll är nåt annat. Min tyska variant. Vilket innebär att skicka ut räkningar löpande och inte lägga dem på hög. Och då menar jag inte det JAG ska betala utan det JAG ska få.
Gillar inte siffror. Har svårt för dem. Och det smyger sig alltid in nåt fel här och var. OM jag var revisor skulle jag hängas ut i media, om ni fattar.
Sen får jag aldrig klart för mig om den där jävla BLF-listan. Ingen vill ge mig rätta siffror så jag får väl gå med i den där jädrans föreningen.
Hatar sånt.
Nåt annat som jag djupt ogillar är alla mysiga barnfilmer där huvudrollsinnehavaren är en liten pojke och hans jävla hund. Varför ska det alltid vara en liten pojke och hans lojala vänskap med en hund? VARFÖR ALDRIG EN TJEJ???
Nä tacka vetja Anne på Grönkulla. Den serien var übermysig. Se den, vid tillfälle. Ikväll börjar en miniserie som är liksom en fortsättning.
Mer TV ikväll som du inte får missa: på TV2 visas en repis kl 0.15 "Young at heart" - om en amerikansk kör vars snittålder ligger på 80 år. Du måste se den! På tal om mysigt.

Inga kommentarer: