måndag 17 november 2008

En tuff vecka är till ända. Nu börjar en ny. Lyssnar på musik och harvar genom gran can-bilder. Diskar emellanåt. Får akta mig för att puscha med min högerarm. Det gör verkligen ont trots sprayen. Naprapattid är bokad.
Fadäsen på Fotomässan ger effekt. Får ett mail från curatorn. Bara en beklagande dock vänlig ton men vad spelar det för roll? The damage is done. Får mail från andra som har hamnat i samma situation, nån kände på sig att de skulle hamna i samma, att sticka ut så hon var aldrig med. Det blir nog mer diskussion. Jag ska aldrig mer vara med i en samutställning med Brudarna om inte man ändrar attityd eller i alla fall är tydliga.
På mässan kollade jag in min absoluta favorit Denise Grünstein. Hon är bäst.
En annan som försöker vara bäst men inte riktigt lyckas är Åsa Tällgård. Läste en artikel med henne i metro där hon uttalar sig på följande sätt: "Det viktigaste är att inte visa magra tjejer".
Jaha. Det låter ju fint. På mässan hängde dock en bild av den absolut magraste tjej jag har sett! Typ direkt från graven några veckor senare.
Snälla Åsa, uttala dig inte så här om du inte efterföljer det.
Fotomässan är ett minne blott. Massor av teknik och folk. Det hängde en hel del bilder också. Massor. Mycket var inte skit men blaha liksom.
Bäst i min smak: Denise och Peter van Hoopen. Det kanske blev bara för mycket.
Sur blev jag ju direkt när min egen bild blev ratad på det där sättet. Och kaffe-kön var urlång! Då blir man pissed.

Inga kommentarer: