tisdag 14 oktober 2008

Clown, skittidningar och lax

Bestämde mig på flygbussen igårkväll att hoppa av Fotomässan och självporträttet. Jag ligger efter med allt och jag måste stryka lite på agendan. Jag stryker clownen. Inte för att jag vill men det ska vara inne imorgon och jag har inte ens skickat in den för print på Crimson. Hinner helt enkelt inte.
Bläddrade i Aftonbladet och Expressen igår på flyget. Man kan konstatera en hel del. Ett är sant (inget jag kom på igår) det är två skittidningar. Helt enkelt.
Hur kan man fortsätta att skriva om till exempel Linda Rosing? Har inte hon om nån spelat ut sin roll? Fortsätt inte att gömma er bakom påståendet att ni skriver det "vi" vill läsa. Det är väl snarare så att "vi" läser det som skrivs. Per automatik.
Nu ska hon tydligen vara med i nån realitysåpa. Typ igen. Om jag fattade rubben rätt. Jag tyckte att hon satt och påstådde vitt & brett i media att hon skulle hoppa av hela cirkusen och bli flygvärdinna. Såååååå seriöst.
Sen blir hon sur när inte omgivningen tar hennes ord för face value!
Det är synd om människan.
Så synd.
Nåja. Jag köper Aftonbladet en gång i veckan, för att komma åt TV-tidningen som jag gillar. Även om de bara har två omslagsbrudar: Emma Andersson och Charlotte Perelli. Jag menar, hur många gånger har de inte varit på omslagen.
Slut med Linda, AF och Expressen.
Snart kommer Rödluvan med Rikardexpressen. Vilken tur jag har att få henne levererad vid dörren. Jag försöker verkligen inte utnyttja Rickardo. han sa att han ändå skulle ut och köra så vad ska man göra?
Snart ska jag äta lunch.
Tante Ruth är orolig att jag äter enahanda mat. Javisst. Om man äter allt så KANSKE man varierar sig något mer. Men de flesta människor jag känner varierar sig inte särskilt mycket. Inte när det gäller frulle i alla fall.
Efter lunch ska jag gå på promenix. Det verkar fantastiskt väder ute. Efter dagar av spöregn i Norge vill jag bara ut i solen.
Och mer information om lägenheten finns inte att orda. Makten ligger inte hos mig längre. Om det någonsin har gjort det.
I skrivande stund är jag tämligen lite less på hela cirkusen runt det här så jag känner inte alls samma entusiasm för detta. Uppskattar min vrå mer nu än när racet började.
Det är en ganska bra utgångspunkt vill jag mena.

Inga kommentarer: