onsdag 12 september 2012

12 sep Smått & Gott de senaste dagarna

Häromdagen sparade jag 300 kr genom att köpa H&M:s yogabyxor (ellervadmannuskakalladem) istället för ytterligare ett Nike-par.
Bara en sån sak.

Passande med tanke på att min resa blev betydligt dyrare på grund av att jag inte kunde bestämma mig.
Intressant.

Vinden-rensningen fortsätter trots att jag är ytterst osäker att hyresvärden kommer att dra igång detta. Rensa kan ju aldrig vara fel.
Det här med att rensa och kasta saker: gamla noter. Face it - när ska jag öppna munnen och pipa fram några tyska kärlekssånger från 1800-talet? 
Skulle inte tro det.
Dags att slänga!
Kommer inte ens stå i ett labb igen. Mer att slänga!


På vinden hittar man följande: Har ett par sv Doc Martens-skor m stålhätta som jag inte har använt nästan alls då jag aldrig lyckades komma förbi skavsår. Lädret på ena skon har fått sig några törnar men det beror på hanteringen på vinden - inochut- bland andra skor. Storlek? Jag tror 39. Men jag skulle gärna vilja ha en slant för dem. 300 kr?

Annan upptäckt: Om jag äter för nära ett aerobicspass så går det åt skogen. Om det är för långt innan går det lika käpprätt åt fanders.
Igår hade jag inget "litet" att stoppa i munnen innan passet (tidspress efter välbehövlig social samvaro med vän). Så jag går dit och blir chockad över att fötterna fastnar, hjärnan hänger inte med och jag känner mig yr. Det var en mycket intressant upplevelse jag aldrig tidigare har upplevt. Skall icke hända igen!
 
 


Igår badade jag i Brunnsviken efter en träff med M & M som jag, kvaliten till trots, kvoterar på "arbetssamtal". Annars hade det inte gått!
Badet var super men småkallt. 
En dam sa: Vad modig du är.
Jag sa: Jag har slagit mitt lilla rekord.

Annars håller jag alla mina schema till 90-95 procent.
I sängen sover jag som Pippi för att överhuvudtaget komma till ro.
Knasigt!

Inga kommentarer: