lördag 12 oktober 2013

12 okt En liten sammanfattning

Jag som sällan blir sjuk, har åkt på en förkylning visserligen av den lättare sorten.
Skippade skolan i onsdags, låg hemma och krälade bland kuddarna med den sedvanliga set-upen: feber, ont -i-halsen och en jäkla massa snorpapperstussar.
Trodde att jag skulle orka lite skolarbete men varför tror man det - när man har feber?
På kvällen var det meningen att jag skulle skriva ett fyra timmars-prov på Hermods - vilket jag också avbokade.
Det var inte det lättaste.
Varför ska den mest basala informationen var höljd i dunkel?
Nåja. Jag är ombokad nu till nästa onsdag.

Så jag var hemma. Tittade på en småputtrig film "Now you see me" - en sorts blandning av Ocean's eleven och Prestige. Typ nåt sånt. Trots att den var underhållande kändes manuset smärtsamt konstruerat. Och då menar jag inte trixen i sig - utan att "bovarna" har allt så inplanerat.

Efter smart kurering, drog jag till skolan i torsdag, enbart för att få tillbaka latinprovet och bringa ordning i den senaste läxan samt få den nya.
Jag kan låta meddela att jag fick VG på provet!

Men.
Om det upprepar sig kan jag inget sia om för andra och tredje deklinationen är ingen lek. Svårare och fler sätt att böja på, samt fler ord utan tidigare referenser - i alla fall de från andra deklinationen.
Men om jag har problem, lär de andra ha det också. Utom vår gulliga robot som kan allt!
Hon är helt amazing. Nästan lite irriterande.

Kureringen fortsatte.
Igår röjde jag upp bland mapparna på bordet, skrev in alla ord från den tredje deklinationen, gjorde Word-läxan (utom ett strul Elin får hjälpa mig med).
Allt tar längre tid än vad man tror. Latinet = 3 timmar!

På tisdag har vi prov i Vårddokumentation och redovisning på eftermiddagen. Jag har prov på Hermods, fet latinläxa till torsdag. Och på måndag börjar nästa kurs på Hermods: Personaladministration. Där ligger jag lite i framkant. Alla kapitler till första modulen är inlästa och jag kan inte påbörja uppdraget förrän på söndag natt 00.01 - ja, ni fattar.

Sen - efter den kursen ska jag ta mig en funderare. Tror jag skippar företagsekonomin. Jag tror det får räcka med dubbelplugg nu.
Jag måste ju hinna leta ett nytt jobb också.
Får jag skriva: puh?

Inga kommentarer: