söndag 20 juli 2014

20 juli Strålande tider

1. Jag jobbar. Omgiven av två fläktar gör det acceptabelt. Halva lunchen sitter jag utanför BAS, på en sliten, ooljad altan och ser läkarna ta en lunchpromenad och folk anlända med ambulanser och handräckning med polis.
Det är roligt på mitt jobb. Jag trivs med vad jag gör och kollegorna. Om det är så under vintern som det är nu under sommaren, vet jag inte men det är här och nu som gäller. I alla fall för mig.
Jag kommer tidigare varje dag för att kunna flexa (flaxa) ut lite tidigare och ta till vara på badmöjligheterna.
2. Som i fredags: Tråcklade ut cykel från all byggbråte på innergården och trampade bort till Brunnsviken. Precis när jag kom fram, traskade solen bakom ett stort moln. Jag badade ändå. Och när solen tittade fram, badade jag igen.
Fågelmannen var inte där.
Men mamma-kopian.
Jag gjorde en god gärning och gav bort vatten till en törstig hund.
När jag skulle cykla hem fick jag extra ont i knäet och alla leder var superstela.
Jag tog det försiktigt.
Väl hemma satt jag på mig en gigantisk röd t-shirt jag har fått av Madame U och bara vandrade runt i lägenheten, badad och tillfreds. Förutom värken då.
3. Igår blev det en sen lunch på Bistro Bohème och hittade ett ställe på Sveavägen där rosén kostar 48 kr/glas = ingenting!
4. Köpte en ny och större picnicväska igår som skall invigas idag. Idag väntas bad och mat vid Den Hemliga Sjön. Längtar!
5. Imorgon väntar helgens alla akutfall. Jag ska lägga mig tidigt så jag orkar.

Inga kommentarer: